Samenvatting

Oostenburg wordt de komende jaren ontwikkeld tot een nieuwe Amsterdamse stadswijk. Op het voormalige industrieterrein van Oostenburgereiland komt een grootschalig woningbouwproject dat door Heijmans op 2 kavels gerealiseerd wordt met appartementen voor de vrije sector, studio’s voor sociale huur en 500 m2 kantoorruimte. Op de begane grond komen enkele appartementen die geschikt zijn voor mindervaliden. Ook komen er gemeenschappelijke ruimtes, zoals een gezamenlijke binnentuin en dakterras.

Voor kavel 2 realiseren wij in opdracht van Heijmans de elektrotechnische installaties voor bouwdelen A t/m E. Deze bestaan onder andere uit een viertal kantoorbouwlagen, 33 huurwoningen, 27 appartementen en 91 huurappartementen en studio’s.

Bijzonderheden

Oostenburg was tussen 1665 en 1795 in gebruik als werf voor de VOC. Het was toen het grootste industrieterrein ter wereld. Ongeveer de helft van de Nederlandse vloot kwam van Oostenburg. De Russische tsaar Peter de Grote werkte enkele maanden lang op de Amsterdamse werf en leerde er schepen bouwen. Op basis van zijn ervaringen hervormde hij het Russische leger.

Opdrachtgever

Heijmans

Oplevering

3e Kwartaal 2020

Werkzaamheden
  • Licht- en krachtinstallatie
  • Brandmeldinstallatie
  • Toegangscontrole
  • CCTV
  • PV panelen

Heeft u een installatie-vraagstuk? Neem contact op

Gerelateerde projecten

30 maart 2020

Nieuwbouwwoningen Aalsmeer

19 maart 2020

Nieuwbouwwoningen Pontkade 3

7 november 2019

Appartementen Mannourystraat

7 augustus 2019

Nieuwbouw Oostenburgereiland