Twee rechterhanden en
een goed stel hersens?

Net van school of juist een ervaren professional?
De toekomst ligt in de techniek. En begint met
een goede baan. Welkom bij SDR!

Bekijk vacaturesOpen sollicitatieAanmelden voor job alert

Meer weten? Bel Sonja: 020-511 0862

Regio Amsterdam is booming. De stad trekt mensen en bedrijven vanuit de hele wereld en groeit aan alle kanten. Er wordt volop ontwikkeld, gebouwd en gerenoveerd. Elektrotechniek speelt daarin een steeds grotere rol. Wij zijn er trots op dat we bijdragen aan zoveel prachtige projecten in en rond de stad. En daar hebben we jou bij nodig!

Ken jij een goede vakman/vakvrouw?
Verdien een bonus van € 1000 — Ontdek hoe

Starters

Of de wereld op jou zit
te wachten? Wij wel!

Ja, je moet vroeg opstaan en hard werken. Maar je bent wel om vier uur klaar en je krijgt de kans om het vak tot in de puntjes te leren en snel door te groeien. De toekomst ligt in de techniek. Als opgeleide elektrotechnicus kun je goed geld verdienen en ben je altijd zeker van een leuke baan. Dat geldt trouwens ook voor onze functies op kantoor!

Geef jouw toekomst een vliegende start bij SDR!

Bekijk vacatures
Ervaren vakmensen 

Je zit goed waar je zit…
Toch?

Ervaren vakmensen, multifunctioneel inzetbaar, die kunnen bij ons zo aan de slag. Maar we zoeken géén jobhoppers. We zoeken mensen die weten hoe belangrijk het is om je thuis te voelen in een organisatie, maar die toe zijn aan een nieuwe stap: uitdagendere projecten, écht mee kunnen denken. Want het denkwerk in het voortraject van een project is essentieel. En we luisteren altijd naar onze vakmensen. Daarom zijn we zo goed in wat we doen. Nieuwsgierig? Kom gewoon een keertje kijken op één van onze mooie projecten.

Wel eens het gevoel dat je niet verder komt? Bij SDR leren we graag van jouw ervaring!

Aansturen en begeleiden 

Ambitie?
Mooi, wij ook!

De nieuwe wereld vraagt ook intensieve projectbegeleiding. Onze klanten zoeken geen partijen die alleen maar uitvoeren, maar een sparringpartner die ze volledig ontzorgt. Want projecten worden groter en complexer en vergen meer denkwerk, organisatie en begeleiding. Daar zoeken wij de juiste mensen voor. Denk je dat je iets kunt betekenen voor het team en onze opdrachtgevers? Dan hebben wij genoeg uitdagingen om te laten zien wat je in huis hebt. En bieden we je een uitstekende start en een mooie carrière!

Help jij onze organisatie verder groeien? Bekijk onze vacatures!

Stage lopen of werkend leren?

De beste plek om het vak te leren? Check!
Lekker met je handen werken in plaats van de hele dag naar school? Dat kan met een BBL of BOL studie Elektrotechniek. En zoek je dan nog een goede BBL werkplek of een BOL stageplek? Die heb je dan nu gevonden. Want bij SDR leer je het vak in een leuk team van professionals, op mooie projecten. Tot je zelfstandig elektromonteur bent en je studie met succes af kunt ronden. En wie weet hebben we dan een vast dienstverband voor je. Want een goede monteur laten wij niet meer gaan!

Klinkt dat goed? Vul dan hier het formulier in.

Bel of mail ons

Nieuwsgierig?

Bekijk alle vacatures

Daarom werken zij bij SDR

Rob de Jong —

over zekerheid en toekomstperspectief

‘Als je ergens gaat werken, doe je dat voor langere tijd. Dus moet je je er prettig voelen!’

Ying-Kit Wong —

over de cultuur

‘Je kunt hier altijd bij elkaar aankloppen. Dat is wel bijzonder.’

Gijs van Leeuwen —

over de bijzondere aard van de projecten

‘Als je ziet wat we voor elkaar boksen, dan snap je dat dit geen saaie kantoorbaan is.’

Singelmar —

over zelfstandig en verantwoordelijkheid

‘De vrijheid die je hier krijgt om jezelf te kunnen zijn. Maar ook het vertrouwen. Je kunt je eigen dingen doen!’

Jacco —

over doorgroeien

‘De betrokkenheid van de collega’s bij een project, maar ook de betrokkenheid van SDR naar de mensen toe. De persoon gaat altijd voor het werk.’

Jouw interview hier?

Kom werken bij SDR Elektrotechniek!

180 medewerkers

Alles voor de klant en alles voor elkaar

De betrokkenheid van onze medewerkers is groot. We zijn een platte organisatie met een open een eerlijke cultuur. Teamspelers. Recht voor zijn raap, maar ook recht uit het hart. Heb je ambitie? Dan helpen we je om door te groeien. Wil je meedenken? Graag! Wat wij echt belangrijk vinden: je welkom voelen, vragen durven stellen, kennis delen en initiatieven nemen. Medewerkers blijven vaak lang bij ons. Net als klanten trouwens. We leggen de lat hoog, maar we doen het samen. Dat maakt het zo leuk om bij SDR te werken.

Sinds 1907

dat is ruim 100
jaar ervaring

250.000

meter kabel leggen
we per jaar

20

verschillende
culturen, één SDR

Welkom in ons team? 

We zijn een gek bedrijf in
een gekke wereld

Daar moet je wel tegen kunnen… Dat vraagt om ambitie, creativiteit, inzet en openheid. We stellen hoge eisen aan kwaliteit en teamwork. Daar zijn we professionals voor. Specialisten. Natuurlijk maken we fouten. Maar we schuiven niets onder het tapijt. We lossen ze op. En we gaan niet naar huis voordat we met z’n allen de klus geklaard hebben. Wat je daarvoor terugkrijgt? Een goed salaris en volop kansen om het vak te leren, je kennis te vergroten of je loopbaan een boost te geven. De sfeer op kantoor en bij de uitvoering is meer dan goed, je staat er nooit alleen voor. En je krijgt de kans om te werken aan spannende projecten op bijzondere locaties. Bij SDR is het nooit saai!

Ruim aandacht
voor scholing

Werken aan
bijzondere projecten

Goede doorgroei-
mogelijkheden

Projecten 

Anne Frank Museum

Het Anne Frank Museum wordt flink uitgebreid en SDR is binnen het bouwteam verantwoordelijk voor alle elektrotechnische installaties inclusief de brandmeld- en ontruimingsinstallaties. Een ingrijpende verbouwing op één van de drukste punten in de binnenstad, terwijl het museum gewoon open blijft!

Hippe hotels, televisiestudio’s
of wereldberoemde musea.
Niet bepaald de eerste de beste
projecten waar je aan gaat werken!

Ons werkgebied 

Wij zijn er trots op dat we bijdragen aan zoveel prachtige projecten in en rond de stad. Want Amsterdam is onze basis, ons werkgebied en ons thuis.