Skip to main content

Ken jij een goede vakman/vakvrouw?

Verdien een bonus van € 1000 voor
het aanbrengen van een nieuwe collega

Ken jij een vakman of vakvrouw die past bij SDR? Een oud-collega, je buurman, iemand uit je zakelijke netwerk of uit je voetbalelftal? Breng je enthousiasme over en laat hem of haar solliciteren! Vergeet niet te melden dat jij de aanbrenger bent. Want als het klikt en we nemen deze vakman of -vrouw aan, dan verdien jij een bonus van maar liefst 1000 euro!

Hoe werkt het precies

Iedereen mag een kandidaat aanbrengen, of je bij SDR werkt of niet. Je mag ook jezelf kandidaat stellen! De aanbrengpremie bedraagt 1000 euro netto en we betalen deze uit in 2 termijnen. De 1e termijn keren we uit als de kandidaat zijn/haar proeftijd succesvol heeft doorlopen. De 2e termijn krijg je na het verlengen van het eerste tijdelijke contract.

Dit is belangrijk om te weten:

De regeling geldt niet voor mensen die al een vergoeding ontvangen voor het aanbrengen van kandidaten, zoals werving- en selectiebureaus en uitzendbureaus.

Medewerkers die al bij SDR werken of gewerkt hebben kunnen niet aangebracht worden. Dat geldt ook voor externe adviseurs, freelancers, stagiaires, uitzendkrachten en gedetacheerden.

Wat moet je doen?

Stuur een mailtje naar werkenbij@sdr.nl en vermeld hierin welke kandidaat je wilt aanbrengen en dat je in aanmerking wilt komen voor de bonus. Doe dat vóór jouw kandidaat solliciteert. We sturen je dan ook het volledige reglement toe. Vergeet niet de kandidaat te vertellen dat hij of zij in de sollicitatie jouw naam als aanbrenger expliciet moet noemen.