Skip to main content

Een mooie geschiedenis, een prachtig bedrijf

‘We gaan tot het gaatje’

Hans Smits
algemeen directeur

SDR bestaat al meer dan 100 jaar. In 1907 werd Staal & CO opgericht, utiliteitsprojecten. Dekker & Ronday werd opgericht in 1959 en specialiseerde zich in woningbouwprojecten. Deze organisaties werden in 1983  samengevoegd tot Staal, Dekker en Ronday: SDR Elektrotechniek. Vanaf de jaren ‘80 maakte het bedrijf een grote groei door. En groeien doen we nog steeds. Qua omvang, maar ook qua opdrachten. In onze tijd speelt techniek in gebouwen een steeds belangrijkere rol. Met 180 mensen kunnen we grote, complexe projecten aan, maar blijven we flexibel.

We denken steeds vroeger in trajecten al mee

Als partner in het bouwteam kunnen we veel betekenen. Want of de uitdaging in de techniek zit, in het proces of in de toekomstige exploitatie van installaties: we vinden altijd een oplossing. De tevredenheid van klanten is alles voor ons. Op zijn Amsterdams: we gaan ‘tot het gaatje’ om aan de verwachtingen te voldoen. Dat betekent niet dat we op alles ja en amen zeggen. We geven de klant niet altijd wat hij vraagt, maar wel altijd wat hij nodig heeft. Daarin zijn we een beetje eigenzinnig, maar wel eerlijk en transparant. En we managen projecten goed. Dat waarderen opdrachtgevers. Zo hebben we al veel lange termijnrelaties opgebouwd. Dat vertrouwen zie je in de prachtige projecten die we onder handen hebben. Wij vinden het een eer om zulke mooie opdrachten binnen te halen. En onze mensen zijn er trots op om aan dit soort mooie gebouwen te werken.

Sinds 1907, dus al ruim 100 jaar ervaring

Ons specialisme: 24/7 werk
voor kritische sectoren

We werken in élke branche, voor ontwikkelaars en aannemers, maar ook rechtstreeks voor opdrachtgevers. Onze specialiteit is het werken op locaties die 24/7 in bedrijf zijn. We zijn bewust geen totaalinstallateur, liever zijn we de beste in ons vak. Dat maakt dat we vaak gevraagd worden voor opdrachten in kritische sectoren zoals de luchtverkeerstoren op Schiphol. We zijn helemaal ingesteld op het werken op dit soort kwetsbare locaties, waar hoge eisen worden gesteld aan veiligheid, gastvrijheid, netheid of hygiëne. Het vraagt om een hoge mate van flexibiliteit, precieze coördinatie en duidelijke communicatie. Dat is precies wat ons past, we vinden het de mooiste opdrachten die er zijn.

Als het erop aankomt,
dan zijn we op ons best.

Leuke, betrokken mensen

We werken in projectteams, intern en richting onze opdrachtgevers. Eén aanspreekpunt dus, en altijd mensen met de juiste kennis en ervaring op het project. We kunnen met een gerust hart zeggen dat de betrokkenheid van onze mensen heel groot is. We zijn een platte organisatie en we vinden het belangrijk dat medewerkers op alle niveaus meedenken, initiatieven ontwikkelen en oplossingen bedenken. We steken ook veel energie in scholing en ontwikkeling. Zeker in deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt leiden we onze mensen het liefst zelf op. In het vak, maar ook in de normen en waarden waar we als SDR voor staan.

Certificering

Uiteraard voldoen we aan de benodigde certificeringen.

SDR Elektrotechniek B.V. is gecertificeerd voor de volgende certificatieschema’s:

– Veiligheidsladder trede 3
– ISO 9001
– BRL 6000
– VCA**
– SCIOS Scope 8
– SCIOS Scope 10
– Installeren van brandmeldinstallaties
– Leveren van brandmeldinstallaties
– Onderhouden van brandmeldinstallaties
– BORG Technisch beveiligingsbedrijf
– Erkend leerbedrijf

Dit zeggen klanten over ons

Hans Lassooy —

NOS

‘Zo strak geregeld, dat kom je maar zelden tegen’

Jeroen Vervoort —

Arkin

‘Inmiddels verzorgen zij de volledige elektrotechnische installaties op meerdere van onze locaties. De samenwerking is heel goed.’

Jan de Waal —

Luchtverkeersleiding Nederland

‘De meeste projecten doe ik met SDR. En de moeilijkste projecten zeker!’