Skip to main content

De toekomst ligt in
de techniek

Welkom bij SDR!

Gijs van Leeuwen
teamleider

Het ene project is het andere niet. En dat geldt ook voor projectleiders. “Bij SDR”, vertelt Gijs, “selecteren ze projecten zoveel mogelijk op de persoon. Wie past het beste bij welke soort klant, bij wat voor soort opdracht. Dit project is jou op het lijf geschreven, zegt onze directeur dan. Wat voor soort projecten dat zijn? Haha, de projecten van 3.000 werkuur die op vrijdag binnenkomen en op maandag moeten starten. Dan moet iedereen opschakelen, dat doet een beroep op onze flexibiliteit, creativiteit en teamspirit. En dat is net waar we goed in zijn.”

‘Als je ziet wat we soms voor elkaar weten te boksen, dan snap je dat dit geen saaie kantoorbaan is.’

Gijs werkt nu zes jaar bij SDR en begeleidt vooral complexe projecten. Gijs: “Je hebt projecten die technisch moeilijk zijn, en je hebt er die intensief zijn qua organisatie. Een datacenter waar de spanning er niet af mag bijvoorbeeld, dan is het eerst back up, back up en nog eens back up. Of werk waar veel vergunningen nodig zijn. Twee tot drie weken voorbereiding voor één dag werk is geen uitzondering. Veel van onze projecten zijn nu eenmaal op kritische locaties. Denk aan de operationele zaal van de luchtverkeersleiding. Als daar iets misgaat, ligt het hele vliegverkeer plat. Dat vergt nogal wat coördinatie en overleg. Het vraagt bovendien om monteurs die begrijpen dat het werk ook wel eens ’s nachts en in het weekend moet gebeuren. En dat er soms strikte protocollen gelden.”

Monteurs met een 9 tot 5-mentaliteit passen daarom niet bij SDR, vertelt Gijs. “We hebben mensen nodig die mee kunnen denken en flexibel zijn. Harde werkers, teamspelers en vooral: zonder oogkleppen op. Je doet hier zoveel meer dan alleen maar wandcontactdozen aanleggen. Je bent dan ook géén nummer bij ons, iedereen kent elkaar. En als je wilt, krijg je alle kansen, om je te specialiseren of door te groeien. De diversiteit van het werk is bij SDR heel groot. Schiphol, hotels, ziekenhuizen, mediabedrijven, het werk is altijd anders. Je kunt hier onmogelijk uitgekeken raken!”

Geinteresseerd? Lees alle verhalen

Zin om bij SDR aan de slag te gaan? Solliciteer direct