Skip to main content

Van grote kolossen aan
de Zuidas tot monumentale panden
aan de grachtengordel

Overal vind je kantoorgebouwen. En overal vind je de vakmensen van SDR. We verzorgen de complete elektrotechnische installaties voor vele nieuwbouw- en renovatieprojecten in de Randstad. Grote kantoren, vaak met meerdere huurders. Hoe complexer de vraag, hoe leuker we het vinden om een mooie oplossing te bedenken. We denken graag al mee in het bouwteam. Over het ontwerp, of over de aanpak van het project. Vaak zit de uitdaging in de planning. Is het pand in gebruik? Geen probleem. Dan passen wij onze werktijden daar gewoon op aan.

Goede afstemming en 
duidelijke communicatie

De afspraken moeten helder zijn – voor elke huurder in het complex. Indien nodig voeren we werkzaamheden of onderhoud ’s avonds uit, of in het weekend. Dan kan de spanning eraf zonder dat alles stil komt te liggen. Uiteraard zorgen we dat back ups zijn geregeld. De grootste inspanning zit dan ook vaak in de voorbereiding en de coördinatie. Dat doen we met een team van specialisten. Zowel onze projectbegeleiders als onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in de kantorenbranche. Het zijn specialisten – ze weten wat ze doen en kunnen elke afspraak nakomen.

Zowel onze projectbegeleiders als onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in de kantorenbranche. Het zijn specialisten.

Een goede werkomgeving verhoogt het comfort en de prestaties van de medewerkers. Dat betekent dat er hoge eisen worden gesteld aan de faciliteiten, de installaties, de veiligheid en de duurzaamheid. En terecht.

U vraagt, wij draaien?
Dat is niet hoe wij werken

Soms lopen we tegen logistieke of bouwkundige uitdagingen aan. In de binnenstad van Amsterdam bijvoorbeeld, waar we niet zomaar een straat kunnen afzetten. Of in monumentale grachtenpanden, waar we vindingrijk moeten zijn omdat we niets mogen veranderen. Het zijn juist deze vraagstukken die ons energie geven. We denken namelijk graag in oplossingen. Het betere denkwerk, soepel lopende projecten en een goed team: daarmee maken wij voor onze opdrachtgevers het verschil.

Veiligheid heeft prioriteit

Als bedrijf ben je aansprakelijk voor de veiligheid van je medewerkers en je gegevens. Bij een calamiteit moet de techniek zijn werk doen. Daar moet je 100% op kunnen vertrouwen. Een kantoorpand moet daarom uitgerust zijn met de beste beveiliging en noodstroomvoorzieningen.

SDR is erkend installateur van zowel beveiligings-als branddetectiesystemen. Ook voor noodstroomsystemen zoals UPS-systemen of aggregaten kunt u bij ons terecht. Advies, installatie, onderhoud, keuringen en inspecties voeren wij uit volgens alle geldende normen. Om aan wet- en regelgeving van overheden en verzekeringsmaatschappijen te voldoen, maar vooral om onveilige situaties te voorkomen.

Service & Onderhoud

Een goed onderhouden installatie geeft betere prestaties en is veilig. SDR biedt verschillende mogelijkheden voor het onderhoud: van eenvoudige periodieke contracten tot het volledige contractuele beheer. Onze afdeling Service & Onderhoud adviseert u hier graag over.

Werken in de mooiste gebouwen

Dat geeft ons elke dag energie. Logisch, als je aan de slag mag voor het New Atrium, Rivierstaete of het WTC. Onze klanten zijn onze trots. Daar doen we alles voor.

14 april 2022

Nieuw hoofdkantoor DPG Media Nederland

14 september 2022

Koninklijk Instituut voor de Tropen

8 november 2021

Renovatie Heineken Experience

26 juni 2023

Renovatie kantoor SDR

Er wordt volop gebouwd en ontwikkeld. En techniek speelt daar een steeds belangrijkere rol in.

Benieuwd naar onze aanpak? Neem contact op

Trots op zoveel mooie opdrachtgevers