Samenvatting

Om gasten een betere ervaring te kunnen bieden ondergaat Heineken Experience gedurende ruim een jaar een uitgebreide renovatie. Zo wordt het entreegebied uitgebreid tot een ruime ontvangsthal en wordt er meer aandacht geschonken aan een aantal unieke elementen, zoals de koperen ketels en de monumentale façade. Ook ruimtes zoals de eventsruimte, de Moutzolder en het dakterras worden aangepakt.

SDR is gevraagd de E installaties voor dit bijzondere project te verzorgen. Dit houdt in dat wij voor dit bijzondere project niet alleen de E installaties zoals licht- en krachtinstallaties en de beveiligingsinstallaties vernieuwen, maar ook verantwoordelijk zijn voor het uitgebreide KNX lichtplan. Het project wordt in verschillende fases uitgevoerd, zodat de bedrijfsvoering en gasten van Heineken Experience geen hinder ondervinden van de renovatiewerkzaamheden. Dit houdt ook in dat soms werkzaamheden ook buiten de openingstijden van Heineken Experience worden uitgevoerd.

Bijzonderheden

Een historisch pand als Heineken Experience vraagt om creativiteit en zorgvuldigheid. Geen probleem voor SDR! We zoeken creatieve oplossingen voor de uitdagingen die dit soort panden soms kunnen bieden. Ook de ligging van het gebouw, in het drukke Amsterdam, zal voor logistieke uitdagingen zorgen. Dit vergt goede communicatie en een zeer nauwkeurige logistieke planning, gebundelde transporten en ‘just in time’ leveringen.

Opdrachtgever

Salverda Bouw

Opgeleverd

December 2022

Werkzaamheden
  • Aardings-/vereffeningsinstallaties
  • E-installaties licht en kracht
  • Lichtplannen, speciaal aandacht voor o.a. accentueren van de brouwketels
  • Brandmeld- en ontruimingsinstallaties
  • Data-installaties
  • Noodverlichting
  • Toegangscontrole
  • CCTV

Heeft u een installatie-vraagstuk? Neem contact op

Gerelateerde projecten

10 januari 2022

Rookmelders Eigen Haard

27 maart 2019

Woongebouw HAUT

4 juni 2020

Herontwikkeling grachtenpanden Leidsekade Amsterdam

17 juni 2020

Appartementen Schipholweg Leiden