Samenvatting

Voor zowel de hoofdhuurder Warner Bros als voor Bissel.day, beiden gevestigd in een nieuw kantoorpand aan de Willem Fenegastraat 12 in Amsterdam, realiseerden wij diverse elektrotechnische installaties.

Voor Warner Bros waren wij verantwoordelijk voor de verlichting, de wandcontactdozen en de autolaad inrichtingen (laadpalen). Voor Bissel.day realiseerden wij de data installaties, brandmeld- en ontruimingsinstallatie.

Bijzonderheden

In 2013 is de voormalige staalfabriek aan de Willem Fenengastraat 12 als strategische ontwikkellocatie gekozen. Op deze locatie waren muziek en dansstudio’s gevestigd tot deze locatie in 2015 werd getroffen door een heftige brand. Na de herbouw is er onder andere een creatieve bedrijfsruimte voor twee mediabedrijven van gemaakt.

Het gebied heeft een aantrekkingskracht op jonge en creatieve bedrijven en wordt getransformeerd van een traditioneel bedrijventerrein/industriegebied naar een multifunctionele locatie met o.a. hotels, wonen, creatieve gebruikers, mediabedrijven en diverse andere ondersteunende faciliteiten.

Opdrachtgever

Nijkerk BV
Warner Bros

Oplevering

Oktober 2018

Werkzaamheden
  • Verlichtingsinstallaties
  • Wandcontactdozen
  • Brandmeldinstallatie
  • Ontruimingsinstallatie
  • Autolaad inrichting

Heeft u een installatie-vraagstuk? Neem contact op

Gerelateerde projecten

30 maart 2020

Nieuwbouwwoningen Aalsmeer

19 maart 2020

Nieuwbouwwoningen Pontkade 3

7 november 2019

Appartementen Mannourystraat

7 augustus 2019

Nieuwbouw Oostenburgereiland