Samenvatting

EuroParcs Group is een Nederlands familiebedrijf met een hoofdkantoor in Apeldoorn. Hun core business is de ontwikkeling van vakantieparken, de verkoop van vakantiewoningen aan particulieren en zakelijke beleggers en de verhuur ervan aan particuliere en zakelijke gasten.

Voor de ruim 40 Nederlandse vakantieparken verrichten wij diverse onderhouds- en herstelwerkzaamheden, alsmede kleine projecten uit.

Bijzonderheden

We kennen de hectiek in de hotel- en recreatie branche als geen ander. We weten dat we te gast zijn en geen overlast mogen veroorzaken. Dat doen we dus ook niet. Goede communicatie, planning en coördinatie zijn cruciaal. Hoe sneller werkzaamheden uitgevoerd worden, hoe beter. We stemmen onze werkzaamheden af op de gang van zaken. Onze monteurs zijn gewend om onder de gasten te zijn. Ze zijn netjes, vriendelijk, doen hun werk zo geruisloos mogelijk en ruimen alles weer op. En natuurlijk gaat veiligheid ook tijdens de werkzaamheden boven alles: indien nodig treffen we tijdelijke voorzieningen, zodat de veiligheid van gasten en personeel te allen tijden gewaarborgd is.

Opdrachtgever

Europarcs Group

Looptijd

Onbepaalde tijd

Werkzaamheden
  • Onderhoudswerkzaamheden
  • Herstelwerkzaamheden
  • Kleine projecten

Heeft u een installatie-vraagstuk? Neem contact op

Gerelateerde projecten

10 januari 2022

Rookmelders Eigen Haard

27 maart 2019

Woongebouw HAUT

4 juni 2020

Herontwikkeling grachtenpanden Leidsekade Amsterdam

17 juni 2020

Appartementen Schipholweg Leiden