Samenvatting

Voor twee Amsterdamse locaties van de gerenommeerde Radisson Blu keten verzorgen wij al jaren de elektrotechnische installaties. Radisson Blu Amsterdam City Centre is gunstig gelegen in het centrum van Amsterdam en is gevestigd in een aantal 18e -eeuwse koopmanhuizen en beschikt over 252 kamers en diverse conferentieruimten. Radisson Blu Amsterdam Schiphol ligt op slechts vijf kilometer van de luchthaven en ligt vlakbij diverse toegangswegen en beschikt over 281 kamers en diverse vergaderzalen.

In beide hotels voeren wij het onderhoud aan de E installatie incl. en de brandmeldinstallatie uit en realiseren wij regelmatig diverse grote en klein projecten, zoals zaal- en kamerrenovaties en het vernieuwen van de gehele brandmeldinstallatie.

Bijzonderheden

We kennen de hectiek in de hotelwereld als geen ander. We weten dat we te gast zijn en geen overlast mogen veroorzaken. Dat doen we dus ook niet. Goede communicatie, planning en coördinatie zijn cruciaal. Hoe sneller een project uitgevoerd wordt, hoe beter. De drukte is leidend voor onze planning. We stemmen onze werkzaamheden af op de gang van zaken. Zo werken we overdag als veel kamers leeg zijn, of juist ’s nachts als het rustig is. Onze monteurs zijn gewend om onder de gasten te zijn. Ze zijn netjes, vriendelijk, doen hun werk zo geruisloos mogelijk en ruimen alles weer op. En natuurlijk gaat veiligheid ook tijdens de werkzaamheden boven alles: we vervangen installaties en treffen tijdelijke voorzieningen, zodat de veiligheid van gasten en personeel te allen tijden gewaarborgd is.

Opdrachtgever

Radisson Blu

Looptijd

Onbepaalde tijd

Werkzaamheden
  • Onderhoud E installatie
  • Onderhoud  brandmeldinstallatie
  • Realiseren diverse kleine en grote projecten

Heeft u een installatie-vraagstuk? Neem contact op

Gerelateerde projecten

10 januari 2022

Rookmelders Eigen Haard

27 maart 2019

Woongebouw HAUT

4 juni 2020

Herontwikkeling grachtenpanden Leidsekade Amsterdam

17 juni 2020

Appartementen Schipholweg Leiden