Samenvatting

Het nieuwe Hilton Amsterdam Airport Schiphol biedt een directe verbinding met de internationale terminal van de luchthaven Schiphol. Het hotel beschikt over een ondergrondse parkeergarage, een restaurant en bar en een welness- en fitnessruimte. Het bijzonder vormgegeven hotel heeft een prachtig Atrium van maar liefst 42 meter hoog en beschikt over 433 ruime kamers met ruitvormige ramen en met uitzicht over de luchthaven Schiphol of over het Atrium.

In dit prachtige nieuwe en luxe hotel op Schiphol verzorgen wij het volledige elektrotechnische onderhoud. Volgens een vast schema worden alle werkzaamheden aan de elektrotechnische- en beveiligingsinstallaties in nauw overleg met het hotel ingepland, zodat de gasten zo min mogelijk overlast ervaren. Ook worden jaarlijks inspecties uitgevoerd aan de installaties om er zeker van te zijn dat de installaties veilig en betrouwbaar zijn.

Bijzonderheden

We kennen de hectiek in de hotelwereld als geen ander. We weten dat we te gast zijn en geen overlast mogen veroorzaken. Dat doen we dus ook niet. Goede communicatie, planning en coördinatie zijn cruciaal. Hoe sneller een project uitgevoerd wordt, hoe beter. De drukte is leidend voor onze planning. We stemmen onze werkzaamheden af op de gang van zaken. Zo werken we overdag als veel kamers leeg zijn, of juist ’s nachts als het rustig is. Onze monteurs zijn gewend om onder de gasten te zijn. Ze zijn netjes, vriendelijk, doen hun werk zo geruisloos mogelijk en ruimen alles weer op. En natuurlijk gaat veiligheid ook tijdens de werkzaamheden boven alles: we vervangen installaties en treffen tijdelijke voorzieningen, zodat de veiligheid van gasten en personeel te allen tijden gewaarborgd is.

Opdrachtgever

Hilton Amsterdam Airport Schiphol

Looptijd

Onbepaalde tijd met jaarlijkse verlenging

Activiteiten
  • Onderhoud E installaties
  • Onderhoud beveiligingsinstallaties
  • Jaarlijkse inspecties

Heeft u een installatie-vraagstuk? Neem contact op

Gerelateerde projecten

10 januari 2022

Rookmelders Eigen Haard

27 maart 2019

Woongebouw HAUT

4 juni 2020

Herontwikkeling grachtenpanden Leidsekade Amsterdam

17 juni 2020

Appartementen Schipholweg Leiden