Samenvatting

Holiday Inn Express (HIEX) is een concept van de bekende Holiday Inn keten, waarbij de focus bij de gunstig geprijsde kamers ligt in plaats van de vergaderruimtes en zalen. Verder kenmerken de hotels zich met het open lobby concept;  de receptie, de lobby, het restaurant, de bar, de lounge en de business corner zijn gecombineerd tot één samenhangende ruimte met een ontspannen sfeer.

SDR voert de preventieve onderhoudswerkzaamheden uit voor de Holiday Inn Express locaties in Amsterdam (3), Rotterdam, Schiphol, Utrecht, Den Haag en Arnhem. Behalve onderhoud, verrichten we ook aanpassingen aan de elektrotechnische installaties. Het contract loopt inmiddels al vijf jaar en wordt jaarlijks verlengd.

Bijzonderheden

Onlangs is de laatste hand gelegd aan het grootste HIEX hotel van Europa, Holiday Inn Express Amsterdam Noord. Deze locatie bestaat uit twee torens aan het IJ en herbergen tezamen maar liefst 430 hotelkamers. Ook voor dit pas opgeleverde hotel verzorgen wij het onderhoud van de elektrotechnische installaties van deze vestiging.

Opdrachtgever

Holiday Inn

Looptijd

Onbepaalde tijd met jaarlijkse verlenging

Werkzaamheden
  • Preventief onderhoud elektrotechnische installaties
  • Aanpassingen in elektrotechnische installaties

Heeft u een installatie-vraagstuk? Neem contact op

Gerelateerde projecten

10 januari 2022

Rookmelders Eigen Haard

27 maart 2019

Woongebouw HAUT

4 juni 2020

Herontwikkeling grachtenpanden Leidsekade Amsterdam

17 juni 2020

Appartementen Schipholweg Leiden