Samenvatting

Dé toplocatie in Amsterdam, dat is natuurlijk de Zuidas. Het Atrium was één van de eerste gebouwen in dit kantorenpark. Het pand op de hoek van de Strawinskylaan en Parnassusweg werd recent gerenoveerd en uitgebreid naar The New Atrium, met twee nieuwe torens met kantoorruimtes, meerdere restaurants, koffiebars, een fitness en een parkeergarage. De totale oppervlakte van dit multifunctionele gebouw is nu 70.000 vierkante meter. Een prachtige opdracht voor SDR, want wij waren vanaf de start betrokken bij dit immense project. We verzorgen er alle werkzaamheden aan de elektrotechnische installaties en zijn verantwoordelijk voor zowel het preventief als het correctief onderhoud.

In opdracht van één van de huurders hebben we bovendien de 7e en 8e verdieping elektrotechnisch helemaal opnieuw ingericht, met o.a. compleet nieuwe data-installaties voor 450 werkplekken. Een project dat in twee maanden werd gerealiseerd!

Bijzonderheden

Opdrachten in Het Atrium komen van de gebouwmanager óf van de verschillende huurders. Een goede coördinatie van de projecten is daarom cruciaal, evenals het up to date houden van de tekeningen. Daarbij is het gebouw volledig in gebruik. We zorgen er dus voor dat we tijdens de werkzaamheden zo min mogelijk overlast veroorzaken. Of dat we buiten kantoortijden aan de slag gaan.

Opdrachtgever

Vistra – Orange Field (herinrichting 7e en 8e verdieping)

Oplevering

2016

Werkzaamheden

De complete elektrotechnische installatie:

  • Licht- en krachtinstallatie
  • Brandmeld- en ontruimingsinstallatie
  • Noodstroominstallatie
  • Data-/telefoon installatie
  • Beveiligingsinstallaties
  • Verlichtingsschakelsystemen

Heeft u een installatie-vraagstuk? Neem contact op

Gerelateerde projecten

10 januari 2022

Rookmelders Eigen Haard

27 maart 2019

Woongebouw HAUT

4 juni 2020

Herontwikkeling grachtenpanden Leidsekade Amsterdam

17 juni 2020

Appartementen Schipholweg Leiden