Skip to main content

Onze Erik heeft vandaag (vrijdag 9 december) de felicitaties in ontvangst mogen nemen. Medio 2010 kwam Erik bij Paul op de koffie en later mocht ik ook even aanschuiven. Het gesprek liep prettig en er was ook gelijk een klik, dit kon je ook wel aan Paul overlaten.

Erik gaf tijdens het gesprek aan dat hij  inmiddels na vele banen en bedrijven op zoek is naar vastigheid en zekerheid, de turbulente tijd wil hij achter zich laten. Uiteraard ben je bij SDR aan het goede adres. Als je eenmaal in het pulletje val, kom je niet meer weg. Het bewijs hiervan is er nu 12,5 jaar later ben je nog steeds actief en je draagt, jouw steentje bij.

         

Erik vindt het achteraf wel jammer dat hij niet veel eerder bij SDR was terecht gekomen. “Hier voel ik me thuis en ben ook een goede aanvulling voor diverse projectteams. Ik heb een afwisselende job, multifunctioneel inzetbaar en geniet van veel vrijheid. Inmiddels ook met pensioen maar ook gewoon aan het werk, hoe mooi wil je het hebben. Het kan allemaal hier bij ons.

Ik heb afgelopen jaren met vele bijzondere projecten te maken gehad, waar ik als projectleider altijd met veel plezier op terugkijk zijn de projecten Okura (verbouwing Restaurant) en NRC (renovatie hoofdkantoor A’dam). Natuurlijk heb ik ook wat mindere momenten, maar daar heb ik ook van geleerd en altijd ondersteund gevoeld door mijn team en collega’s. Heel fijn samengewerkt met vele collega’s, maar sommigen krijgen toch een speciale plekje. Ik dank jullie allen hiervoor.”

DANK JE WEL ERIK, OM ONZE COLLEGA, VRIEND EN TEAMGENOOT TE ZIJN. VOORLOPIG BLIJF JE BIJ ONS EN WIJ GAAN SAMEN NOG EVEN DOOR.

Hussein Fahimi