Skip to main content

Door de Corona crisis iets later dan gepland, maar Hussein Fahimi en ik hebben gelukkig vandaag toch het jubileumgesprek met Fabian Wielstra kunnen hebben.

De geschiedenis van Fabian gaat veel verder terug dan 12,5 jaar, want circa 20 jaar geleden is Fabian bij SDR begonnen als stagiair. Na school een andere weg ingeslagen en na het werken bij o.a. Albert Heijn en een dierenwinkel begon het elektra hart weer te kloppen en was SDR het eerste bedrijf waar Fabian aan dacht.

De sollicitatie bij Paul Scherpenzeel ging vrij snel en zo kon Fabian beginnen bij Ron Rijkers op het Atrium. In de loop der jaren heeft Fabian diverse mooie projecten gedaan zoals het Park Hotel, de brandmeldinstallatie in het UMC WKZ te Utrecht, het Atrium en de Stade in Amsterdam. Bij het Atrium en de Stade heeft Fabian ook de eerste projecten als leidinggevend monteur gedaan en dat beviel prima, veel geleerd en meegemaakt op toch wel 2 speciale projecten.

Inmiddels is Fabian bij Service & onderhoud beland en zit daar weer op het project waar het ooit begon, het Atrium! Door onder andere prima samenwerking met Ron Rijkers en Gerrit de Boer zit Fabian daar prima op zijn plaats. Fabian is nog jong genoeg voor de weg naar het volgend jubileum, dus daar gaan we zeker naar toe werken.

Fabian, van harte gefeliciteerd met dit mooie jubileum en dank voor alles wat je tot nu toe bij SDR hebt gedaan! We zijn afgestapt van de traditionele bloemen en hebben daarvoor in de plaats een taart laten maken die de jubilaris mooi kan delen op zijn/haar project. Hopelijk heeft het goed gesmaakt!

Hans Smits
algemeen directeur