Skip to main content

Deze keer hadden we maar liefst 3 jubilea van 12,5 jaar. Esther Hof, Kimberley Versfeld en Antonio Coutinho Ferreira zijn alle drie gelijke tijd begonnen en hebben er inmiddels 12,5 jaar opzitten en dus een mooi jubileum. Ik ben altijd weer trots om dit te mogen aankondigen!

Kimberley en Antonio kwamen gezamenlijk van een ander bedrijf, 8 jaar daarvoor had Antonio ook al vele jaren bij SDR gewerkt. Uiteindelijk bleek het gras niet groener aan de overkant en is Antonio terug gekomen zodat hij weer samen met zijn broer Paulo bij SDR in de familie kwam. Kimberley kwam met Antonio mee en was toen onze 2e vrouwelijke monteur. Zij hebben diverse aansprekende projecten gedaan zoals bijvoorbeeld het Mediapark, Hotel Okura, Marriott Hotel, Anne Frankhuis, Pulitzer Hotel en het Conservatorium Hotel. Regelmatig samen maar ook apart op de projecten. Ik zei het vanmorgen ook tegen hen, zo’n lijstje met projecten daar kun je mee aankomen!

Uiteindelijk zijn zij ook samen bij onze afdeling Beveiliging gekomen. Kim is daar druk bezig als monteur brandmeld- en ontruimingsinstallaties en Antonio stelt deze installaties in bedrijf.

Esther kwam 12,5 jaar geleden binnen als telefoniste voor 20 uur per week maar in het dynamische bedrijf SDR werd dat al snel 32 uur per week en ook niet als telefoniste maar op de administratie. Dit tekent gelijk de persoon Esther, want een aantal jaar geleden is zij officieel uitgeroepen tot de meest flexibele persoon met de meeste functies binnen SDR. Esther heeft op administratief gebied al vele plekken gehad en doet nu een stuk financiële administratie en is vaak de vriendelijke stem die onze klanten aan de telefoon hebben.

Een absoluut kenmerk van Esther is haar vrolijkheid en openheid, dat maakt haar tot een hele fijne collega en ook veel van onze klanten praten graag met haar.

Nou, 3 prachtige jubilea met trouwe collega’s die grote bijdragen leveren aan ons mooie bedrijf. Ik wil Esther, Kimberley en Antonio daar graag heel hartelijk voor danken en feliciteren met dit mooie jubileum. Uiteraard hebben we de jubileumgesprekken hier op kantoor gehad en hebben zij allen een mooi SDR jubileumshirt, een taart en uiteraard hun cadeau ontvangen. Ze zijn alle drie nog ruimschoots jong genoeg voor een volgend jubileum dus zeker op weg naar de 25 jaar!

Hans Smits