Skip to main content

Ondanks dat alle jubilea speciaal zijn is dit er toch één met een gouden randje, onze Jos is 12,5 jaar bij SDR.

Ik geef dit een gouden randje omdat het ook heel anders had kunnen lopen. Jos heeft zelf een indrukwekkend stuk geschreven binnen SDR over wat hij allemaal heeft meegemaakt door zijn ziekte dus ik ga daar in dit stuk niet heel ver op in. Wat ik wel wil zeggen is dat het geweldig is dat Jos zich zo heeft kunnen herpakken en dat we binnen SDR een mooie functie voor Jos hebben gevonden als keurmeester.

Zowel voor Jos als voor SDR is dit een prima oplossing en het geeft een goed gevoel dat we dit hebben kunnen bereiken.

Na meer dan 20 jaar dienstverband bij Nolte, waar Jos onder andere heeft samengewerkt met Hussein als werkvoorbereider en Ron Rijkers als uitvoerder, is Jos daar toch net als de andere mannen weggegaan en bij SDR terecht gekomen, dat ging via een andere ex Nolte collega Ton Deeterink en Ron Rijkers.

Jos was er snel uit met Paul en begon daardoor in 2008 bij SDR als monteur bij Bob Hogervorst in het Okura Hotel. Daarna diverse projecten gedaan met als hoogtepunt het Novotel samen met Hans Huigen en later Ramon Veldhuizen.

Helaas werd Jos in 2011 ernstig getroffen door een prop in de hersenen en een lange periode van revalidatie volgde. Geweldig dat Jos zich terug gevochten heeft en maar liefst 2 jaar later weer kon beginnen met werken. Dit was in eerste instantie als monteur maar verschoof zich snel naar een binnen functie in het magazijn als keurmeester.

Jos heeft daar zijn diploma’s gehaald en doet nu alweer 8 jaar keuringen van gereedschap en materieel.

Jos is voor mij een voorbeeld van het maken van iets positiefs uit iets negatiefs!

Jos, we zijn trots op je en feliciteren je van harte met dit mooie jubileum, je bent nog jong genoeg voor andere jubilea dus die gaan we zeker meemaken!

 

Hans Smits