Skip to main content

Op 11 november hadden we weer een prachtig jubileum, deze keer was Miranda de Jong maar liefst 25 jaar bij SDR in dienst.

Elk jubileum is mooi maar 25 jaar is nog eens extra mooi, dit is zo’n lange tijd dat gebeurt niet vaak meer tegenwoordig. Bij SDR gelukkig wel en het was weer leuk om het gesprek met Miranda te voeren.

Miranda is 25 jaar geleden binnen gekomen bij de club van Bert Hoeksema, het toenmalige burgerwerk. De afdeling was in opbouw in die tijd en Miranda heeft een grote bijdrage geleverd aan deze opbouw, de afdeling heeft in de loop der jaren verschillende benamingen gehad, vanuit Burgerwerk werd het Kort Lopende Projecten en sinds we in teams werken is het team Piet de Bruin.

Het team kenmerkt zich door een enorm goede samenwerking en flexibiliteit en Miranda heeft zich daar vanaf het begin af aan thuis gevoeld. Miranda zorgt al 25 jaar voor de administratieve zaken in het team en houdt haar mannen zo scherp. Dit zal ze voorlopig zeker blijven doen dus op naar het volgende jubileum!

Miranda dank voor alle inbreng en van harte gefeliciteerd met dit mooie jubileum!

Hans Smits