Skip to main content

Wij zijn enorm trots te kunnen melden dat SDR Elektrotechniek BV in opdracht van BESIX NL. de complete elektrotechnische sterk- en zwakstroominstallaties voor het nieuwe hoofdkantoor van DPG Media Nederland mag verzorgen, zowel het ontwerp als de uitvoering.

Met ruim 44.000 m2 wordt het gebouw één van de grootste hout-hybride kantoorgebouwen ter wereld en krijgt als naam Mediavaert.
Medewerkers van onder andere Het Parool, de Volkskrant, Trouw, Qmusic, NU.nl, Tweakers, vtwonen, Libelle, HR en Marketing zullen volop profiteren van de state-of-the-art faciliteiten van Mediavaert.

Naast werkruimtes omvat het gebouw testlabs, radio opnamestudio’s voor Qmusic, vergaderzalen, restaurants, een espressobar én een aansprekende eventlocatie aan de kade van de Duivendrechtsevaart. Het open karakter van het gebouw ontstaat door de wisselwerking tussen vides en andere gedeelde ruimtes.

Door onze ruime ervaring in de mediawereld, onder andere bij de NOS en de NPO is dit project op ons lijf geschreven. We zijn er al een tijd mee bezig in het bouwteam maar het is ook altijd weer fijn als het formeel bekrachtigd wordt met een handtekening van beide partijen en dat is onlangs gebeurd!

Wij hebben er enorm veel zin in en danken BESIX NL, Nic De Roeck, Dennis Oranje, Gerrit van Maanen, Lieven van Sande en Sander Zwanepol voor het vertrouwen en de mooie opdracht. We gaan er gezamenlijk, ook met partner Van Dorp voor de W installaties, een groot succes van maken!