Samenvatting

Delta Electronics is een leverancier van onder meer zonnepanelen en EV laadpalen. Op het laadplein staan laadpalen van Delta, om zo het assortiment werkend aan hun klanten tentoon te kunnen stellen. SDR heeft de opdracht gekregen voor het leveren en monteren van de elektrotechnische installatie ten behoeve van Delta’s eigen laadplein.

Bijzonderheden

De werkzaamheden bestaan uit het leveren en monteren van een verdeelkast uitsluitend voor elektrisch vervoer. Het laadplein wordt voorzien van een 75 kW snellader, 50 kW DC lader, V2X lader, 5 stuks 22 kW laders en een Power Conditioning System(PCS). Dat is een bi-directioneel systeem die kan worden gebruikt om zowel energie op te slaan vanuit het lichtnet als het ondersteunen bij een hoge vraag aan energie op een bepaald moment. Voor de genoemde onderdelen verzorgt SDR ook de bekabeling.

Delta heeft op zijn parkeerplaats al het nodige aan opladers staan. Van deze autoladers wordt de installatie omgelegd naar de nieuwe verdeelkast. Nadat het werk gereed is zijn alle EV onderdelen op een verdeelkast aangesloten, waarbij op basis van het afgenomen vermogen indien nodig kan worden ondersteund door de PCS.

Opdrachtgever

Delta Electronics

Oplevering

Juli 2021

Werkzaamheden
  • E installaties t.b.v. laadplein

Heeft u een installatie-vraagstuk? Neem contact op

Gerelateerde projecten

10 januari 2022

Rookmelders Eigen Haard

27 maart 2019

Woongebouw HAUT

4 juni 2020

Herontwikkeling grachtenpanden Leidsekade Amsterdam

17 juni 2020

Appartementen Schipholweg Leiden