Skip to main content

Ook nu weer een heel mooi en speciaal jubileum, Ramon Veldhuizen is alweer 25 jaar in dienst bij SDR!

Dit is een hele speciale want in de eerste jaren zag het er niet naar uit dat de toenmalige ‘Pietje Bell’ lang bij SDR zou blijven. Ramon riep dat zelf ook meermaals in die tijd. Dat het toch zo gelopen is betekent veel voor zowel Ramon als SDR.

Het begon allemaal met een stage bij het Novotel en daarna een zorgzame vader die ineens op kantoor stond met de 16 jarige Ramon bij zich en tegen Paul en mij zei: “Dit is mijn zoon en hij moet werken”. Deze geweldige actie maakte indruk en we waren er snel uit en Ramon begon toen zijn carrière als leerling monteur bij het Novotel. Ramon bleek al snel een echte praktijkman en werkte zich met moeite door de studie heen maar met veel doorzetten en veel gesprekken lukte het toch de diploma’s te halen. Ramon heeft zich geweldig opgewerkt tot chefmonteur en heeft zijn sporen verdiend bij bijvoorbeeld het UMC Utrecht en Arkin.

Ramon houdt nog steeds van een grap en een grol, maar heeft zich daarnaast ook ontwikkeld tot een van de dragende krachten binnen SDR. Het is mooi om te zien hoe dingen zich ontwikkelen en dit jubileum van Ramon is daar een schoolvoorbeeld van. Ramon is nog jong genoeg om op te gaan voor het volgende jubileum en wij kijken daar graag naar uit.

Wij feliciteren Ramon met dit prachtige 25 jarige jubileum en danken hem voor alle inzet in al die jaren!

Hans Smits