Skip to main content

Je hebt verschillende soorten jubilea, ze zijn natuurlijk allemaal mooi en ik ben trots op al die mensen die zolang bij SDR werken. Maar sommige zijn wel heel speciaal en een voorbeeld en inspiratie voor velen.

Mooi voorbeeld hiervan is Rob de Jong. Rob is 25 jaar geleden op 17 jarige leeftijd als MBO stagiair bij ons binnengekomen en is nooit meer weggegaan. Na een begin als tekenaar en later als calculator heeft Rob zich ontwikkeld in vele functies. Denk daarbij aan werkvoorbereider, engineer en hoofd bedrijfsbureau om er maar eens een paar te noemen.

Sinds een aantal jaar is Rob zelfs doorgegroeid tot directie lid en is zich nog steeds aan het ontwikkelen. Voor een bedrijf is dat natuurlijk van zeer groot belang; kennis die in het bedrijf blijft en de organisatie steeds verder ontwikkelt. Dat je zo binnen een bedrijf kan doorgroeien is natuurlijk voor Rob en SDR fantastisch maar is ook een inspiratie voor alle jongeren die in het bedrijf binnenkomen.

Als je als leerling binnenkomt en je hoort wat er mogelijk is binnen SDR met daarbij ook een levend voorbeeld die zijn ervaringen kan delen en overdragen, is dat natuurlijk fantastisch. Gelukkig geldt dit voor vele soorten functies binnen SDR.

Rob heeft zich ontwikkeld tot een onmisbare schakel binnen ons mooie familiebedrijf en daar zijn we hem dankbaar voor. We feliciteren hem dan ook hartelijk met dit fantastische jubileum.

     

Hij is jong genoeg dus gaat nu op voor het volgende jubileum dus daar gaan we voor!

Hans Smits