Skip to main content

Singelmar Hosé 12,5 jaar bij SDR!

Altijd fijn om weer een jubilaris aan te mogen kondigen, dit keer is Singelmar Hosé de jubilaris. Singelmar is ook alweer 12,5 jaar bij ons mooie bedrijf werkzaam.

SDR was het eerste bedrijf voor Singelmar, hij was slechts 19 jaar toen hij als leerling binnenkwam en het BBL traject inging. Gestart in de nieuwbouw met als hoogtepunt de grote woningbouwklus in het stadshart van Nieuwegein. Daarnaast heeft hij ook diverse renovatieprojecten gedaan zoals bijvoorbeeld de ontruimingsinstallatie in Hotel Okura, waar hij in aanraking kwam met onze hoogstaande 24/7 klanten. Singelmar werkt nu alweer een aantal jaar voor de afdeling kortlopende projecten en heeft het daar als zelfstandig monteur erg naar zijn zin.

Momenteel is Singelmar druk bezig met het afronden van de zeer spannende klus bij Luchtverkeersleiding Nederland, namelijk het ombouwen van de grote verkeerstoren. Vele nachtelijke uren hebben daarin gezeten maar dat doet hij altijd weer vrolijk!

Singelmar heeft vele talenten en kan zich ook erg goed uiten als zanger en drummer, vast lid van de SDR band en doet ook veel met zijn eigen band. Voor mij is het altijd weer een feest om Singelmar tegen te komen want met zijn positieve en vriendelijke uitstraling is hij een belangrijke ambassadeur voor SDR en zal dat nog vele jaren zijn want als je met 31 jaar al een jubileum hebt zullen er nog diversen volgen!

Wij feliciteren Singelmar van harte met dit mooie jubileum en danken hem voor zijn geweldige inzet, op naar het volgende jubileum!

Hans Smits