Skip to main content

We zijn klaar!

 In een vorige nieuwsbrief heb ik een stuk geschreven over de ingrijpende renovatie in ons kantoor aan de Propellerstraat in Amsterdam. Toen zaten we nog volop in de verbouwing en dat had best impact op ons allen. Nu ben ik blij en zeer trots te kunnen melden dat we klaar zijn en er weer geweldig bij zitten.

Het ontwerp van DDOCK is precies geworden wat we er van verwacht hadden, interieurontwerper Thirsa van der Klauw heeft er wat moois van gemaakt. Vooraf heb je daar natuurlijk heel veel  gesprekken over en door Corona duurde het ook lang voor we daadwerkelijk zijn begonnen, maar het blijft spannend hoe het er dan in het echt uit ziet.

En dat ik dan tevreden ben is 1 ding, maar dat alle collega’s het een enorme verbetering vinden en blij zijn met hun vernieuwde werkomgeving is natuurlijk nog veel belangrijker. En gelukkig is dat meer dan het geval!

Ook ben ik trots dat we het in de huidige tijd, samen met onze partners Salverda Bouw en Van Dort Technisch Installatie buro (W en S) en uiteraard onze eigen mensen voor de E en beveiliging, de verbouwing binnen de planning hebben kunnen realiseren.

We hadden een behoorlijke groep collega’s extern gehuisvest in deze periode en het is goed dat ook zij weer terug zijn op de Propellerstraat.

We hebben nu de beschikking over maar liefst elf vergaderruimten en vele rust- en werkplekken. Daarnaast nog steeds de kantoortuinen waar medewerkers hun eigen werkplekken hebben. Voor de besprekingen en korte overleggen hoeven de collega’s dus niet meer gestoord te worden. Inmiddels zijn ook alle planten geplaatst, wat zeker zal bijdragen aan een fijne en gezonde werkomgeving.

 Al met al een turbulente, maar mooie periode met een geweldig resultaat. We zijn er inmiddels ook klaar voor om u, onze relaties, te ontvangen. Velen hebben het inmiddels al gezien, onder andere bij de lenteborrel, maar de relaties die het nog niet hebben gezien ontvangen wij uiteraard heel graag.

Mijn collega’s en ik drinken graag een kop koffie of cappuccino met u en laten u graag ons vernieuwde kantoor zien.

Bent u in de buurt, laat het mij weten!

Hans Smits