Skip to main content

Turgay Turkmen 12,5 jaar bij SDR!

Gelukkig hebben we weer een jubilaris, dit keer is het Turgay Turkmen die alweer 12,5 jaar bij ons is.

Begonnen als monteur in de nieuwbouw woningbouw, Turgay had geen ervaring hierin maar heeft zichzelf keurig opgewerkt tot leidinggevend monteur en heeft als zodanig diverse mooie projecten met zijn ploeg gerealiseerd. Later is Turgay overgestapt naar de afdeling Service & Onderhoud waar hij nu alweer een aantal jaar werkzaam is en zijn plaats volledig heeft gevonden.
In Oostenrijk is Turgay opgeleid tot 1e monteur en bij ons heeft hij zijn opleiding af kunnen maken met het mooie diploma Technicus Sterkstroom Installaties. In de afgelopen periode is daar de opleiding NEN 3140 inspecteur bijgekomen en ondertussen doet Turgay ook een deel van zijn tijd inspecties in allerlei soorten gebouwen.

Inmiddels is Turgay dan ook een vaste waarde op de afdeling Service & Onderhoud en gaat op voor het volgende jubileum gaf hij zelf aan in het gesprek wat we hadden naar aanleiding van zijn jubileum.

Wij feliciteren Turgay van harte met dit mooie jubileum en danken hem voor alle inzet in de afgelopen 12,5 jaar. Inderdaad op naar de volgende 12,5 jaar!

Hans Smits