Skip to main content

De afgelopen week hadden we maar liefst 3 jubilarissen bij SDR waarvan Rob en ik er 2 gesproken hebben. De 3e, Erik Kokkelkoren, volgt nog.


Mo Mahraoui 25 jaar bij SDR

Een enorm aantal jaar, 25 jaar in dienst bij je werkgever, dat halen er maar weinig. Gelukkig gebeurt het bij SDR wel en deze keer is het onze Mo die dit jubileum viert.

25 Jaar geleden binnen gekomen in het magazijn na een gesprek met Paul, toen nog bij “Meneer” René Henselmans. Mo voelde zich gelijk thuis en dat gevoel is altijd zo gebleven. Iedereen weet binnen SDR hoe belangrijk de rol van Mo is in het magazijn en zo wordt hij ook enorm gewaardeerd door collega’s en klanten. Mo is er altijd en denkt ook altijd vanuit het belang van SDR, dit is een geweldige eigenschap om te hebben binnen het magazijn en binnen het bedrijf.

Mo noemt mooie herinneringen aan Paul Scherpenzeel, ze waren altijd samen op zoek naar koopjes of mooie zaken bij de overgenomen bedrijven, ze pasten wat dat betreft prima bij elkaar.

 

Sander Aptroot 12,5 jaar bij SDR

En wederom een mooi jubileum, deze keer is het Sander Aptroot die alweer 12,5 jaar bij ons in dienst is.

Sander is begonnen als tekenaar en daarna doorgestroomd naar de calculatie waar hij circa 9 jaar heeft doorgebracht en een belangrijke rol heeft gespeeld in het verder ontwikkelen van de afdeling, met name op automatisering gebied. Inmiddels is Sander Engineer en heeft het druk met het grote nieuwbouwproject DPG Media waar hij al zijn energie in kwijt kan.

Er zullen nog vele mooie projecten volgen en ook binnen SDR zal Sander zeker zijn weg verder vervolgen de komende jaren.

 

Ik dank en feliciteer Mo en Sander hartelijk, beiden zijn belangrijke schakels in het geheel en hebben gelukkig ook de leeftijd dat ze dit nog jaren zullen blijven doen dus op naar het volgende jubileum voor beiden!

 

Hans Smits