Skip to main content

Jeffrey van Strijen 12,5 jaar in dienst bij SDR!

Ja hoor, wij beginnen het jaar vrolijk waar we vorig jaar geëindigd zijn, namelijk met het aankondigen van weer een jubilaris! Op 1 januari 2019 was Jeffrey van Strijen alweer 12,5 jaar in dienst bij SDR!

Jeffrey is op zijn 19bij SDR begonnen als leerling monteur, gestart bij Ruud Dasar op Felix Merites, gelijk een project voor een vuurdoop want in dit monumentale pand moest alles in zicht. Dit was in het begin even zweten maar het is een prachtig project geworden mede dankzij het zichtwerk van Jeffrey. Jeffrey heeft vele mooie projecten gedaan waarbij zijn voorkeur duidelijk naar de nieuwbouw in de stort gaat. Op dit moment is Jeffrey druk bij het grote woningbouwproject op de Pontkade en kan daar zijn hart ophalen in de tunnelbouw. Toch ook mooie renovatie projecten gedaan waarbij het winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein samen met Jos Koenders er wel boven uit steekt. Ongetwijfeld gaan er nog veel mooie projecten volgen en gaan we samen op naar het volgende jubileum.

Wij feliciteren Jeffrey van harte met dit mooie jubileum en danken hem voor alle inbreng en inzet in de afgelopen 12,5 jaar! Uiteraard houdt Jeffrey zijn toespraak nog terug op de eerstvolgende kwartaalborrel.

Hans Smits