Skip to main content

Het jaar is nog niet zo lang begonnen en we hebben alweer de 3e jubilaris in 2020. Deze keer is het Mustapha Hamdaoui die 12,5 jaar in dienst is bij SDR.

Mustapha is via een zij instroomtraject van het ROC bij SDR terecht gekomen. Na een introductiegesprek bij Hussein kon hij beginnen, als eerste op het nieuwbouw woningbouwproject aan het Wilhelminaplein in een team met Sip, Jimmy, Tristan, Mark en Wout waar hij leerde wanden programmeren, vloeren leggen, etc. Na 5 jaar in de stort werd het tijd voor wat anders en kwam Mustapha bij afdeling Kortlopende Projecten (KLP) bij Piet. Daar zit hij op zijn plaats en heeft veel mooie projecten gedaan zoals Columbusplein, Okura, Krasnapolsky en Marriott. Geen verkeerde namen op je lijstje! Vooral het werken in bewoonde gebouwen en omgaan met de klant trekt Mustapha aan in het werken bij KLP.

Momenteel is Mustapha bezig met een mooi project, Sheddaken in Amsterdam, een oud pand wat getransformeerd wordt tot moderne werkruimten. Belangrijk motto’s van Mustapha zijn ‘de sfeer goed houden’ en ‘samenwerken’. Dan staat hij in zijn kracht. Wij kunnen ons daar helemaal bij aansluiten en feliciteren Mustapha van harte met dit mooie jubileum en danken hem voor alle inzet en medewerking de afgelopen 12,5 jaar. Op naar het volgende jubileum.

Hussein Fahimi
Directeur Projecten