Skip to main content

Ik heb vandaag mijn werkdag mogen beginnen met het feliciteren van Carlos met zijn jubileum.

Mijn eerste kennismaking met Carlos was bij het project Vu (Campus), hij is 12,5 jr. geleden samen met ander EAIT collega’s bij SDR begonnen. Wij kregen weer leuke collega’s bij ons team. Carlos heeft de SDR familie als bijzonder en aangenaam ervaren.

‘Ik heb me al die jaren thuis gevoeld, ik werkt inmiddels al bijna 40 jaar in het vak en heb bij diverse organisatie gewerkt maar hier bij SDR voelt het toch anders. Ik heb fijne collega’s, afwisselend werk en kom graag bij onze relaties over de vloer. Ik doe mijn werk met passie en betrokkenheid en ga uitdagingen niet uit de weg. Ik vind het prettig dat door onze opdrachtgevers naar mijn mening en advies  gevraagd wordt. Ik heb inmiddels bij diverse mooie projecten zoals Kempen en Co (van Landschot) , IISG, Conservatorium, KNAW en heel veel meer mooie historische panden mogen werken, van kleine tot grote opdrachten. Dit maakt mijn werk zo bijzonder, de verscheidenheid van klanten en soorten gebouwen en technieken.’

Wij danken Carlos voor zijn inzet en collegialiteit en uiteraard positieve bijdrage, en wensen hem nog vele gezonde jaren bij ons team.

Hussein Fahimi