Skip to main content

Gerrit de Boer 40 jaar bij SDR

Ja je hebt dus jubilea en jubilea, dit is er 1 met een gouden rand, die kom je niet vaak meer tegen!

Bij ons gelukkig wel en ik ben zeer trots om te kunnen zeggen dat onze Gerrit maar liefst 40 jaar bij SDR werkzaam is en veel lief en leed met ons gedeeld heeft.

Ooit was het ultieme doel om fietsenhandelaar te worden maar Gerrit is toch in de installatietechniek beland en 40 jaar geleden in dienst gekomen bij het toenmalige Staal & Co. Later ging dit samen met Dekker en Ronday en werd het SDR.

Begonnen als leerling monteur bij Bert Hoeksema op het GAK en zich daarna ontwikkelt tot 1 van de belangrijkere schakels in het bedrijf. Dit niet alleen op het gebied van vakmanschap maar ook daaromheen doen we nooit een vergeefs beroep op Gerrit in het kader van betrokkenheid, organiseren van zaken, fotograferen etc.

Gerrit heeft vele mooie projecten gerealiseerd, onder andere in diverse Hotels zoals Marriott en Holiday Inn maar ook de nieuwbouw van Technodiamant staat hoog op het lijstje van favoriete projecten.

Nu al vele jaren is Gerrit gezichtsbepalend in kantoor gebouw Het Atrium, mede dankzij de enorme inzet en betrokkenheid van Gerrit hebben we daar enorme renovaties uitgevoerd en doen we nu het complete onderhoud in het oude en nieuwe Atrium met een totaal oppervlakte van maar liefst 70.000 m2.

Wij zijn enorm trots om Gerrit binnen de gelederen te hebben, feliciteren Gerrit van harte met dit geweldige jubileum, nu op naar het 50 jarige jubileum!

Hans Smits