Skip to main content

Zaterdagavond 16 september doen we mee aan de Damloop by night!

Naast dat deze sportieve actie natuurlijk ook leuk en gezellig is, zamelen wij ook geld in voor wetenschappelijk kankeronderzoek door het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Zo wil ons team, bestaande uit 15 collega’s, een steentje bijdragen aan het ontwikkelen van de beste behandeling voor kankerpatiĆ«nten.

Wilt u ook een bijdrage leveren en ons helpen zo veel mogelijk geld in te zamelen voor dit mooie en zeer nodige doel? Via onderstaande link kunt u geheel vrijblijvend doneren. Uw hulp wordt enorm gewaardeerd!

Steun onze sportieve actie voor kankeronderzoek

Mocht u 16 september toevallig in de buurt zijn, dan zou het leuk zijn als u het SDR-team komt aanmoedigen.

Start
De start van de Damloop by night 5 Engelse Mijl vindt plaats op de Vermiljoenweg in Zaandam (nabij het Dam tot Dam Park). De 5 Engelse Mijl start op de Vermiljoenweg in Zaandam. Samen met 12.000 andere lopers in hetzelfde speciale ASICS Runningshirt lopen de deelnemers in het donker een afstand van 8 km door Zaandam. Het parcours loopt deels over het traditionele parcours van de 10 Engelse Mijl. Het parcours gaat vervolgens via de Zuiddijk naar de Voorzaan. Waar na de Den Uylbrug in de Havenstraat de bewoners het gezellig hebben gemaakt en de lopers aanmoedigen voor de laatste 3 kilometers. Eenmaal de Badhuisweg bereikt, lopen de deelnemers de drukke binnenstad van Zaandam binnen naar de Peperstraat, de finish van de Damloop by night.

Finish
De tijdslimiet van de 5 Engelse Mijl is 85 minuten. De finish is op de Peperstraat en sluit om 22.30 uur.