Skip to main content

Zoals u weet heeft de overheid ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen. Hierdoor dient u als gebouweigenaar uw panden goed tegen het licht houden en te kijken welke maatregelen u kunt treffen. Heeft u een verbruik van meer dan 50.000 kWh of meer dan 25.000 m3 aardgas, dan bent u zelfs verplicht op te geven welke maatregelen u heeft toegepast op uw gebouwen.

Heeft u al gekeken naar uw energiebesparende maatregelen? Graag kijken wij samen met u welke mogelijkheden er zijn om uw panden gereed te maken voor een energiezuinige toekomst. Wij informeren u over de specifieke maatregelen die van toepassing zijn op uw gebouwen en kunnen u adviseren hoe u deze het beste in kunt vullen. Welke maatregelen sluiten het beste aan op uw wensen en bieden het meeste rendement uw investering? Samen bepalen wij wat voor u de beste oplossingen zijn.

Denk bv aan:

• toepassen LED armaturen
• plaatsen aanwezigheid–en bewegingsdetectoren
• LED-buis oplossingen

Meer weten? Neem contact op met Bob Snoek, hoofd afdeling Service en onderhoud, via 020-5110860 voor een deskundig en vrijblijvend advies voor uw specifieke situatie.