Skip to main content

Karim Aalili 12,5 jaar in dienst bij SDR

In het laatste deel van 2018 hebben we gelukkig nog een aantal jubilarissen, deze keer is dat Karim Aalili die ook alweer 12,5 jaar bij ons is!

Karim is begonnen als uitzendkracht, eerst bij het Novotel en later bij Hotel Okura. Het leek al snel dat Karim prima bij SDR paste dus Paul heeft een gesprek met hem gehad, de reactie duurde even en toen Karim op 1 April bericht kreeg dacht hij uiteraard dat het een verkeerde grap was. Dit was niet zo en dus kwam Karim in dienst bij SDR en heeft daar in eerste instantie diverse mooie projecten als monteur gedaan.

In 2009 ging Karim naar Service & Onderhoud en daar begon zijn carrière pas echt goed want in 2010 hebben we hem gevraagd om inspecteur te worden. Dit doet Karim nu al vele jaren met plezier en heeft hij inmiddels een enorme kennis en ervaring opgedaan en is daardoor ook vraagbaak voor menige collega en klant.

Grote en ingewikkelde projecten zoals Hotel The Grand en NOS noodstroom zijn de krenten in de pap en Karim heeft daar ook grote toegevoegde waarde in gehad. Ons grote doel is om de projecten goed en veilig op te leveren en de controles van Karim en zijn collega’s zijn daarbij van grote waarde.

Karim, van harte gefeliciteerd met dit mooie jubileum, dank voor wat je voor SDR betekent en op naar de volgende mooie jaren!

Hans Smits