Skip to main content

Maurice Ales 12,5 jaar in dienst bij SDR!

Wederom een mooi jubileum, deze keer is Maurice Ales 12,5 jaar bij ons in dienst.

Maurice is een echt kind van SDR, want hij is reeds als stagiair bij ons begonnen. Eerst met een snuffelstage van een week en daarna met een langere MBO stage. Toen de keus voor een baan gemaakt moest worden lag het dan ook voor de hand dat zijn carrière bij SDR zou kunnen zijn. Daar waren we dus snel uit en Maurice begon als leerling monteur bij ons achter bij het toenmalige NOB op het Mediapark.

Maurice heeft ca 8,5 jaar in de uitvoering gewerkt op veel projecten en toen werd hij gevraagd voor een functie als werkvoorbereider op de afdeling Kortlopende Projecten. Dit was erg wennen in het begin maar Maurice heeft zijn draai gevonden en zit daar nu inmiddels alweer 4 jaar en begint zicht steeds meer te ontwikkelen. Hij neemt ook een deel tekenwerk/engineering voor de afdeling voor zijn rekening en wordt zo steeds meer een vaste waarde op kantoor en voor de vaste groep met monteurs.

Maurice is 1 van die stille krachten die je niet vaak hoort maar altijd betrouwbaar en aanwezig is. Soms zelfs nog een beetje in de uitvoering want als de nood hoog is doet hij dat ook.

Wij feliciteren Maurice met dit mooie jubileum en gezien zijn jonge leeftijd gaan er nog meerdere jubilea volgen!

Hans Smits