Novotel Amsterdam City is een 4-sterren hotel in het hart van de zakelijke Zuidas. Met de gunstige ligging aan de A10, en op loopafstand van RAI is het een populaire uitvalsbasis voor zakenreizen of vergaderingen. Door de jaren heen heeft SDR verschillende projecten uitgevoerd voor Novotel Amsterdam City. Denk aan de renovatie van hotelkamers, gangen, de lobby en meetingrooms. Daarnaast vernieuwden we het zalencomplex en verzorgden we de nieuwe brandmeldinstallatie.

Bijzonderheden

SDR in het bouwteam

Bij alle projecten voor Novotel was SDR onderdeel van het bouwteam. In veel gevallen hebben wij ook de engineering verzorgd.

Hotel bleef geopend

Tijdens de projecten bleef het hotel natuurlijk gewoon geopend. Extra aandacht dus voor de planning, om te zorgen dat gasten geen last hadden van de werkzaamheden. Verschillende onderdelen voerden we uit buiten normale werktijden. Hoewel: als specialist in de hotelbranche zijn dit voor onze monteurs inmiddels normale werktijden.

De veiligheid stond voorop tijdens de werkzaamheden. Als er installaties spanningsloos werden gemaakt, brachten we tijdelijke voorzieningen aan om de veiligheid van gasten en medewerkers in het hele gebouw te waarborgen.

Opdrachtgever

Accor Hotels

Werkzaamheden
  • Licht- en krachtinstallatie
  • Brandmeldinstallatie
  • Ontruimingsinstallatie
  • Diminstallatie
  • Noodstroominstallatie
  • CCTV installatie

SDR is gespecialiseerd in werken voor de hotelbranche Benieuwd waarom? Vraag het Bob Hogervorst!

Gerelateerde projecten

3 juli 2023

nhow 24e verdieping

19 mei 2021

Radisson Blu Amsterdam

28 april 2021

E-& life safety installaties Rosewood hotel

25 mei 2020

Onderhoud Holiday Inn Express hotels