Skip to main content

Ron Rijkers 12,5 jaar in dienst bij SDR

Er is wederom een mooi jubileum te vieren, deze keer van Ron Rijkers, een markante collega waarmee altijd wat te beleven is!

Ron is 12,5 jaar geleden bij SDR gekomen omdat we destijds versterking zochten voor kantoorgebouw het Atrium aan de Zuid as te Amsterdam.

Ron voelde zich daar direct als een vis in het water en is er dan ook nooit meer weggegaan, tot op de dag van vandaag heeft Ron daar vele projecten begeleid en het onderhoud in goede banen geleid.

Service & Onderhoud zit Ron in het bloed, hij heeft dan ook grote bijdragen geleverd aan de ontwikkeling van de afdeling Service & Onderhoud en heeft ook een aantal jaren de leiding gehad over de afdeling.

De keren dat Ron bij nacht en ontij in het Atrium of bij andere klanten heeft gestaan zijn ontelbaar, een mooi voorbeeld is de grote stroomstoring die enige tijd geleden in het centrum van Amsterdam heeft plaatsgevonden. Ron is toen, samen met een aantal collega’s, diverse dagen en nachten in de weer geweest om met grote aggregaten diverse NH hotels in de lucht te houden. Hiervoor hebben we grote complimenten van de opdrachtgever ontvangen.

Wij zijn Ron zeer dankbaar voor alle inzet en feliciteren hem van harte met dit mooie jubileum en op naar nog vele mooie jaren samen!

 

Hans Smits