Skip to main content

Jongeren Denktank

Wat doe je als je wilt weten wat jongeren ervan vinden? Eigenlijk is het antwoord heel simpel, je vraagt het gewoon aan ze!

Gelukkig hebben wij aan jonge werknemers geen gebrek binnen SDR, dus onder het motto ‘de jeugd heeft de toekomst’ hebben wij onlangs een Jongeren Denktank in het leven geroepen, om vanuit hun oogpunt met ons mee te denken over verschillende bedrijfsvraagstukken zoals werving van jongeren, maar ook over verbeteringen en ons beleid. De Jongeren Denktank bestaat uit 11 collega’s, allen onder de dertig jaar en denken mee over de strategie van ons bedrijf. De denktank is enthousiast en gedreven en we zijn er dan ook van overtuigd dat hier mooie dingen uit gaan komen.

Dat dit onderwerp trouwens erg actueel is, bewijst Het Financieele Dagblad, waarin onlangs een artikel werd gepubliceerd over jongeren die de oude generatie kunnen inspireren en bij kunnen dragen aan de soms broodnodige vernieuwingen in organisaties.

In het artikel wordt onze collega werkvoorbereider Bram Wolff ook geïnterviewd (klik hier voor de link naar het artikel). Binnenkort presenteert de denktank haar ideeën. Bram licht al een tipje van de sluier; “we komen met ideeën die nog niet eerder zijn bedacht”. We zijn dan ook erg benieuwd naar hun adviezen en aanbevelingen!