Skip to main content

Onze service en onderhoud afdeling werkt al vele jaren voor diverse woningbouwcoöperaties in Amsterdam. Dat doen we middels verschillende samenwerkingsvormen, zoals via contracten voor specifieke installaties of specifieke complexen. We bieden daarnaast ook all-in contracten, wat inhoudt dat we alle storingen binnen al de complexen verhelpen voor een vast jaarbedrag. Maar ook middels een los opdrachtensysteem, dus met een opdracht per storing. En we voeren grote en kleine projecten uit.

Stadgenoot
Een aantal jaar geleden startte Stadgenoot een mega operatie om alle woningen van Stadgenoot van rookmelders te voorzien. Deze werkzaamheden combineerden we met het inspecteren van de elektrische veiligheden in de groepenkasten (aardlekschakelaars) en aarding van de installatie in de woning. Een langdurig traject waarin er veel aandacht was voor communicatie met de bewoners en opdrachtgever om goede afspraken te maken en om geconstateerde bevindingen correct op te lossen. In 2019 werd dit grootschalige project succesvol afgerond, waren de woningen gecontroleerd en voorzien zijn van rookmelders.

de Key
Vanaf juli 2022 is het ook wettelijk verplicht om op elke verdieping in elke woning (dus ook huurwoningen), een rookmelder te hebben geplaatst. Daarom zijn we in opdracht van woningstichting de Key, onlangs begonnen met het plaatsen van rookmelders in hun woningen. Dit eveneens grootschalige project zal naar verwachting eind 2021 gereed zijn, zodat ook de Key ruim op tijd aan deze wettelijke eisen zal voldoen.

Het grootste deel van de woningen van de Key, bevindt zich binnen de ring van Amsterdam of  maximaal een kilometer daar buiten. Parkeerproblemen zijn typerend voor dit gebied. Als je al een plekje kunt vinden, is dit behoorlijk kostbaar (variërend van 4,50 tot 7.50 Euro per uur). De Key biedt hier een mooie oplossing voor, zij hebben elektrische bakfietsen ter beschikking gesteld om onze werkzaamheden voor dit project autoloos uit te kunnen voeren. Niet alleen duurzaam, maar ook erg handig.

Ymere
Sinds april dit jaar hebben wij een onderhoudsovereenkomst met woningcorporatie Ymere voor het preventief en correctief onderhoud van de elektrotechnische installaties van het hoofdkantoor van Ymere en zeven regiokantoren. Verspreid over Amsterdam, Almere, Hoofddorp, Weesp en Haarlem heeft Ymere in totaal negen kantoren in gebruik. Wij verzorgen het jaarlijks onderhoud van de diverse elektrotechnische installaties van acht kantoren en daarnaast voeren we ook inspecties uit. We lossen allerlei soorten storingen op om Ymere maximaal te ontzorgen. Variërend van een defecte zonwering tot deurautomaten en haperende lichtschakelingen tot slecht werkende intercom-installaties.

Meer weten?
Wilt u weten wat onze afdeling Service en onderhoud voor u kan betekenen, of heeft u een vraag over het onderhoud van uw elektrotechnische installaties? Neem dan nu contact met ons op via 020-5110880. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.