Skip to main content

Dit was wel een hele mooie week, eerst Jos Koenders met zijn 40 jarig jubileum en nu Ying-Kit Wong die zijn 25 jarig jubileum viert. Uiteraard hebben Hussein en ik ook weer het felicitatie gesprek met Ying-Kit gehad en mochten we hem de cadeaus overhandigen.

Ying-Kit is bij SDR begonnen als stagiair vanuit het werken/leren traject, de huidige BBL. Op de MTS bleek dat Ying-Kit meer praktijkgericht was en daarom naar de praktijkopleiding bij SDR gekomen. Al snel bleek dat SDR en Ying-Kit uitstekend bij elkaar paste dus het ging al snel naar gesprekken over een vast dienstverband en daar waren we snel uit. Als leerling monteur begonnen maar na 1,5 jaar al over gegaan naar de toenmalige afdeling Burgerwerk en daar ging Ying-Kit al snel zelfstandige klussen doen bij Bert Hoeksema.

Na vele jaren in die afdeling werden het de grote projecten als chef-monteur en daar heeft Ying-Kit er inmiddels al veel van op zijn naam staan. Ik noem daarbij graag Hotel Okura, de EMA, Hotel The Grand, kantoor/hotel Weena Rotterdam, Hotel Amigo in Brussel en nog vele anderen. Geen verkeerd lijstje lijkt mij zo, daar kan Ying-Kit trots op zijn dat sprak hij ook zo uit in ons gesprek.

Wij zijn dan ook trots op Ying-Kit en heel blij met zijn mooie jubileum, mensen als Ying-Kit en Jos maken SDR tot wat het is; een klantgericht familiebedrijf met grote collegialiteit en trouw aan de organisatie en aan de klanten!

Ying-Kit, dank voor alle inzet, van harte gefeliciteerd en op naar het volgende jubileum!

Hans Smits