Skip to main content

Ralph de Wit 12,5 jaar in dienst

We hebben weer een jubilaris in ons midden, 1 juli was Ralph de Wit ook alweer 12,5 jaar in dienst bij SDR. Ralph is via een bevriende relatie bij ons binnengekomen en kwam ook direct op de afdeling Service & Onderhoud.

Toen nog een kleine beginnende afdeling met 2 man binnen en 4 man buiten. Ralph heeft dus de totale transformatie meegemaakt tot de mooie afdeling zoals deze nu is en heeft daar ook een duidelijke bijdrage in geleverd. Vooral de motivatie en collegialiteit van Ralph staat hoog aangeschreven binnen SDR en bij mij.

Hoe lastiger en hoe spannender het is, hoe meer Ralph opbloeit en er, vaak samen met Ron Rijkers, op af gaat. Onlangs bijvoorbeeld nog met de grote stroomstoring in het centrum van Amsterdam is hij vele uren achter elkaar, dag en nacht, aan het hollen en vliegen geweest om de diverse NH hotels in de lucht te houden, dit is prima gelukt en we hebben grote complimenten gekregen van de opdrachtgever.

Ralph is ook een van de grondleggers van de SDR band, kon helaas niet bij het optreden zijn wat onlangs op kantoor is gegeven maar dat gaat er zeker nog een keer van komen.

Uiteraard hebben we met Ralph bijgepraat en hem de bloemen en bijbehorend geschenk overhandigd. Ralph van harte gefeliciteerd en op naar de volgende 12,5 jaar!

Uiteraard wordt Ralph nog gehuldigd en toegesproken in een komende borrel later dit jaar want hij kan helaas niet aanwezig zijn bij de BBQ.

Hans Smits