Skip to main content

Hoe onderscheid je jezelf van de concurrent in een krappe arbeidsmarkt? Dat wij aan prachtige projecten en voor mooie klanten werken, weet misschien nog niet iedereen. Daarom laten we onze eigen medewerkers vertellen in onze video’s over hun bijzondere, ambitieuze en uitdagende projecten. In de hoop nieuw talent te werven en om te laten zien hoe leuk het is om bij SDR te werken!

Zo filmden we afgelopen najaar bij het prestigieuze nieuwbouwproject HAUT, inmiddels opgeleverd en wat nu het hoogste houten woongebouw van Nederland genoemd mag worden. Hier werkten we aan een duurzaam en uniek gebouw aan de Amstel met luxe appartementen, met ieder een eigen domotica-installatie. Enthousiast vertellen André, Gijsbert, Michel, Chazz en Wouter over hun werkzaamheden voor HAUT, het plezier straalt er van af!

En onlangs mochten we filmen bij het prachtige Paviljoen Welgelegen, een bijzonder en historisch gebouw waar wij projecten èn het onderhoud van de E installaties en  beveiligingsinstallaties mogen uitvoeren. Het prachtige en historische interieur en de monumentale status zorgt soms voor de nodige uitdagingen tijdens de werkzaamheden. Collega’s Jamal en Omar vertellen meer over de specifieke uitdagingen van het brandmeld-project dat zij recent uitvoerden hier. En of zij zichzelf al zien wonen in zo’n unieke plek midden in Haarlem.

Ook filmden we bij het luxe Hilton Amsterdam Airport Schiphol, waar onze collega’s van afdeling Service & onderhoud inspecties, kleine klussen en het onderhoud verzorgen. Het werken in een hotel dat 24 uur per dag in bedrijf is, biedt genoeg uitdagingen om ervoor te zorgen dat gasten en medewerkers van het hotel, zo min mogelijk hinder hiervan ondervinden. Een echt vak apart dus. Ayoub, Rob en Karim vertellen over hun werkzaamheden in het hotel, en natuurlijk genoten we nog even van het prachtige uitzicht op Schiphol vanaf het dak van het hotel.

Wij zijn dan ook erg trots op het eindresultaat, drie prachtige video’s waarin onze collega’s enthousiast en bevlogen over SDR en hun werk vertellen! En wat fijn dat we bij deze locaties mochten filmen zodat we kunnen laten zien aan wat voor een mooie projecten en voor wat voor een mooie relaties we mogen werken. Nieuwsgierig geworden? Je vindt onze video’s op onze website en op onze socials. Laat ons weten wat je er van vindt en vergeet vooral niet de video’s te liken en te delen!